SHAHIR'S WIDGET /// Share It With Your Friends


Myspace music player

Hi semua,
Mesti u ollz nak tahu tentang tajuk di atas kn??? Untuk pengetahuan semua, admin baru dpt info yang Shahir bakal berlakon dalam filem KARAK. Filem ini adalah terbitan KRU Studios dan arahan dari Yusri KRU. Mesti filem nie best punya seperti filem KRU yang sebelum ni. Tak sabar rasanya nk tengok juara kita tu berlakon kan... Yela kan, tengok dia berlakon masa dalam diari dulu pun dah best. Shahir nampak natural je berlakon... Semoga Shahir terus berjaya dalam bidang nyanyian dan lakonan. Bukan senang penyanyi baru terus dapat tawaran berlakon pula. Murah rezeki juara kita ni.

Akhir kata, Che Ahmad hoi hoi hoi tetap dihati ;)

Categories:

17 Responses so far.

  1. faradyna says:

    all d best to shahir!!

  2. wah.. bez nye.. sy emmang arap sgt shahir akn berlakon.. coz masa diari dulu, die memang nampak bez je bila blakon.. niway, congrate n chaiyok2 shahir..:)

  3. eifa90 says:

    hehehe...x sabar nk tgk...all dabest k shahir

  4. farra says:

    murah rezeki amin :)

  5. nor says:

    gud luck my shahir...;-)

  6. mieriella says:

    besh ar SHAHIR...all d besh...

  7. ℓσʌɛ says:

    muaacch Shahir! do the best!! love yaa... ^^

  8. ceter pasal lebuh raya karak yg bnyak ngn tregedi maut,waaaaa dalam erti kata laen cter hatu lah che amad ktew nie blakon

  9. GOOD LUCK SHAHIR, ALL THE BEST OKAY? ;)

  10. chaiyok shahir..ma'at taufiq wan najjah. :)

  11. macam mana nak add shahir kat facebook

  12. Shahir FC says:

    Admin mewakili Shahir n Fc ingin mengucapkan terima kasih kerana support Shahir. Filem ini adalah filem seram. Pelakon utamanya ada 4 org. Dapat teka siapa pelakon lain tak? hehe Jangan lupa untuk like page Shahir af8 di Facebook...

  13. Wish U aLL d BEsT!!!
    ^_^

  14. hopefully si shahir tidak melupakan peminatnya yng setia.

  15. Norfaezah says:

    harap shahir menjaga batas semasa berlakon... maklum la... dunia lakonan ini x lepas dgn adegan bersentuhan.... sorry la sekadar mengingatkan aje....

Leave a Reply